Over Domaso.nl

Domaso.nl is een initiatief van Anniek Bakker;

“Ik kom al vele jaren met veel plezier aan als vakantieganger in Domaso. In de zomer van 2006 heb ik de mogelijkheid gehad om in Domaso te werken en zodoende heb ik hier ook veel locale mensen leren kennen, naast de jaarlijks terugkerende toeristen. Een jaar later, in de zomer van 2007 heb ik ook weer in Domaso gewerkt.

In totaal heb ik zo’n 15 maanden in Italië gewoond, gestudeerd, gewerkt en natuurlijk ‘ geleefd’. In deze periode heb ik bijna vloeiend Italiaans leren spreken, wat mij zeer van pas komt.

Ik merkte dat veel toeristen niet weten wat Domaso en haar omgeving allemaal te bieden heeft. Ik kom zelf nu al 27 jaar in Domaso en heb hier van april 2012 t/m december 2014 gewoond. Nee, nog steeds niet ben ik op deze prachtige plaats aan het Comomeer uitgekeken! Mijn enthousiasme en liefde voor Domaso wil ik met deze website tonen.”

Doel website Domaso.nl

Het doel van deze website is een totaal overzicht te bieden van alle mogelijkheden die Domaso (en de omgeving) biedt. Elk jaar ben ik minimaal 3x in Domaso aanwezig. Zodoende blijf ik op de hoogte van de zaken aldaar. Al het nieuws, nieuwe accommodaties, dagjes uit die ik ontdek (en jullie natuurlijk), zal ik op deze website vermelden.

Samenwerken met Domaso?

Bent u net als ik verkocht aan Domaso? Bent u net zo enthousiast en zou u graag een bijdrage willen leveren (vrijwillig) aan deze website? Naam dan contact met mij op: anniek@domaso.nl.

Ik ben altijd op zoek naar:

  • Nieuws
  • Nieuwe foto’s
  • Ervaringen
  • Wandelingen/ fiets tochten
  • Etc.

Komt u iets tegen wat nog niet op de website staat, meer er wel beslist op moet? Laat het mij dan weten en mail naar: anniek@domaso.nl

Nieuws

Splügenpas en Malojapas weer geopend!

DOMASO | Het zomerseizoen komt er weer aan en daarmee zijn diverse …

Campings Domaso vanaf Pasen weer geopend!

Domaso | Dit jaar valt Pasen vroeg. De campings in Domaso openen …

Vanaf 4 mei Splügenpas weer open!

Op 4 mei gaat de Splügenpas weer open. Vanaf 12.00 uur op …

Meer nieuws