Cantina Follie, wijnproeverij in Tremezzo

Cantina Follie is een wijnkelder en winkel in een oud huis in het historische stadscentrum van Tremezzo. Met warm weer kun je heerlijk op het terras genieten van een goed glas wijn (of een ander drankje). Het terras is overdekt met trossen druiven. Ook is het mogelijk om in de wijnkelder zelf van uw drankje te genieten.

Naast een goed glas wijn, serveren zij ook diverse kaas en vlees soorten uit de omgeving van Tremezzo. De specialiteit is de ‘Tagliere dell’amicizia’, de vriendschapsplank. Dit is een plank geserveerd met het complete assortiment kazen en vleeswaren.

De gastheer is Nederlands en spreekt naast het Nederlands vloeiend Duits, Engels en Italiaans. De gastvrouw is Italiaanse en spreekt ook goed Engels. Beiden zijn ze echte wijnkenners en werken ze met liefde voor hun vak.

Naast een wijnproeverij, is Cantina Follie ook een winkel. Na een heerlijk moment van wijnproeven, kun je dus ook je favoriete fles kopen, om thuis nog een keer na te genieten. Cantina Follie heeft een ruim assortiment van meer dan 350 verschillende wijnen.
De wijnproeverij en winkel zijn elke dag geopend van 10.00 uur ’s ochtends tot 01.00 uur ’s avonds.

Foto’s Cantina Follie:

Nieuws

Splügenpas en Malojapas weer geopend!

DOMASO | Het zomerseizoen komt er weer aan en daarmee zijn diverse …

Campings Domaso vanaf Pasen weer geopend!

Domaso | Dit jaar valt Pasen vroeg. De campings in Domaso openen …

Vanaf 4 mei Splügenpas weer open!

Op 4 mei gaat de Splügenpas weer open. Vanaf 12.00 uur op …

Meer nieuws