Foxtown Zwitserland

Foxtown staat garant voor 3 kilometer etalages, 160 winkels en 250 beste merken. Er is een ruime keuze in winkels, voor elk wat wils; mannenkleding, vrouwenkleding, kinderkleding, sportkleding en van huisinrichting tot accessoires. Het is alsof je in het midden van allemaal dure winkels staat, maar in plaats van een fortuin uit te geven, garanderen de grootste internationale fashion winkel hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen.

Het overschot aan kleding en de kleding van het vorige seizoen wordt hier met korting van 30% tot 70% aangeboden. En om je dag compleet te maken, na een dag gratis parkeren op een van de 1200 parkeerplaatsen, kun je nog genieten van het casino, 7 restaurants en/of bars, een relaxruimte en een ijssalon.

Openingstijden Foxtown

Foxtown is 7 dagen per week geopend van 11.00 uur tot 19.00. Ook op feestdagen is Foxtown geopend, behalve op; 1 januari, de zondag van pasen, 1 augustus en 25/ 26 december.

Foxtown merken

Een selectie van de merken van Foxtown: Prada, Jeckerson, Dior, Etro, Nike, Calvin Clein, La Martina, TOD’S, I Pinco Pallino, Boggi, Church’s, 7 for all mankind, Bally, Adidas. D&G, Burberry, Christian Dior, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Versace, Replay, Esprit, Giorgio Armani, Guess, Gucci,Geox, Gant, Pepe Jeans, Walt Disney, Hugo Boss, Jil Sander, Emporio Armani etc.

Adres en contactgegevens Foxtown

Foxtown Factory Stores
Via A. Maspoli 18
6850 Mendriso, Switzerland

www.foxtown.ch
info@foxtown.ch

Nieuws

Splügenpas en Malojapas weer geopend!

DOMASO | Het zomerseizoen komt er weer aan en daarmee zijn diverse …

Campings Domaso vanaf Pasen weer geopend!

Domaso | Dit jaar valt Pasen vroeg. De campings in Domaso openen …

Vanaf 4 mei Splügenpas weer open!

Op 4 mei gaat de Splügenpas weer open. Vanaf 12.00 uur op …

Meer nieuws